Informatie aanschaf labrador pup

Info en aanmelding pup.

Tevens streven wij ernaar gezonde pups te fokken, hierbij hanteren wij alle gezondheidseisen die gesteld worden door de Nederlandse Labrador Vereniging, hier zijn wij ook  lid van.

De pups worden bij ons in huis geboren, zij worden op jonge leeftijd al goed gesocialiseerd, met mensen, (kleine)kinderen, andere dieren en huiselijke geluiden. Het karakter van een Labrador vinden wij heel belangrijk, onze labradors zijn uiterst betrouwbare en lieve honden , een goede basis voor lieve pups.

Als u interesse heeft in een pup van ons, kunt u een afspraak maken om langs te komen, zodat wij nader kennis kunnen maken en u de pups, moeder en alle papieren kunt bekijken.

Als er wederzijds een goed gevoel bij de kennismaking is, kunt u officieel een pup reserveren. Rond de 5 de week maken wij nog een afspraak, zodat jullie de pups weer kunnen zien en  knuffelen.

De pups worden ongeveer rond de 6de week gechipt door de Raad van Beheer.

Tevens worden de pups meerdere keren ontwormd en op 6 weken geënt en nagekeken door de dierenarts.

De pups mogen tussen 7 en 8 ste week mee naar hun nieuwe huis. Deze leeftijd vinden wij erg belangrijk gezien de socialisatieperiode. 

Wij maken gebruik van een koopcontract met garantie.

De aanschaf van een pup moet een weloverwogen beslissing zijn, denk hier van te voren goed over na.

Om U aan te melden voor een pup uit een toekomstig nestje, kunt u een mail sturen met daarin uw woon- en leefsituatie, ervaring, beschikbare tijd voor een pup/hond en een eerste en tweede keus qua kleur en geslacht. Vermeld in uw mail bij onderwerp: Pups.