Labrador herplaatser 

Gastgezin voor herplaatsing labrador pup gezocht

Update (05-04-2024)Gezocht gastgezin waar onze labradorpup/hond mag wonen.

*Eind mei wordt er een nestje met chocolade bruine labrador pups geboren, uit dit nestje willen wij graag een pupje (teefje) aanhouden voor de toekomst, voor haar zoeken wij vanaf half juli een gastgezin.

Voor een aantal pups(teefjes/reutjes), die wij willen aanhouden voor de toekomst,(uit verschillende nestjes die dit jaar geboren worden) zoeken wij fijne huisjes waar zij kunnen opgroeien, mogen wonen en de tijd, aandacht en opvoeding krijgen die ze verdienen en nodig hebben.

Volwassen labrador voor gastgezin beschikbaar:

Tevens hebben wij een volwassen labrador beschikbaar, haar zouden wij ook graag in een gastgezin plaatsen. Gezien haar goede afstamming willen wij graag pups van haar om de bloedlijn weer voort te kunnen zetten.


Het gaat om het hele leven van de hond (pup -> volwassen hond), dus de hond mag zijn hele leven bij jullie wonen. Zij komt alleen bij ons op het moment dat zij een nestje krijgt.

Wij zoeken een huisje met mensen die het leuk vinden om een pup/hond in huis te hebben en de tijd en aandacht kunnen en willen geven die een pup/hond nodig heeft. 

Lijkt het je leuk om gastgezin te worden...en wil je graag nadere informatie ontvangen, vul dan onderstaand formulier in of neem telefonisch contact op voor verdere toelichting.

Hope als herplaatsing aangeboden.

Herplaatsing/ Gastgezin

7 juni '23 Hope heeft een fijn nieuw huisje gevonden en is niet meer beschikbaar.

Bij ons heeft ze een paar nestje gehad en ze mag nu met pensioen. Hope is 7 jaar, is nog heel fit en speels. Ze mag nu naar een nieuw huisje waar ze lekker veel aandacht krijgt.

Hope is een zeer lieve, aanhankelijke en mensgerichte labrador met een heel zacht karakter.

Hope is heel gek op aandacht, ze kan goed met andere honden en dieren opschieten. Ze is enorm mensgericht en gevoelig.

Voor Hope zoeken wij een huisje met voldoende ruimte, zodat zij ook lekker buiten kan spelen, ook vinden wij het belangrijk dat er al ervaring is met het hebben van een hond en het zou fijn zijn als er nog een andere hond(en) aanwezig is waar zij lekker mee kan spelen.

Denken jullie Hope een fijn huisje te kunnen bieden, dan ontvangen wij graag een mail met jullie motivatie, woon-, werk- en leefsituatie.

Soms hebben wij labradors, (pups of volwassen) die door omstandigheden ter herplaatsing worden aangeboden. Of soms zoeken wij een gastgezin waar onze pup het eerste jaar kan opgroeien.

Als u hier interesse in heeft, ontvang ik graag een e mail met daarin, jullie woon/leefsituatie, ervaring en beschikbare tijd voor hond.