Gastgezin voor herplaatsing labrador pup gezocht

Update (08-07-2024)Gezocht gastgezin waar onze labradorpup/hond mag wonen.

*Eind mei is er een nestje met chocolade bruine labrador pups geboren, uit dit nestje willen wij graag een pupje (teefje) aanhouden voor de toekomst, voor haar zoeken wij vanaf half juli een gastgezin.

Voor een aantal pups(teefjes/reutjes), die wij willen aanhouden voor de toekomst,(uit verschillende nestjes die dit jaar geboren worden) zoeken wij fijne huisjes waar zij kunnen opgroeien, mogen wonen en de tijd, aandacht en opvoeding krijgen die ze verdienen en nodig hebben.

Volwassen labrador voor gastgezin beschikbaar:

Tevens hebben wij een volwassen labrador beschikbaar, haar zouden wij ook graag in een gastgezin plaatsen. Gezien haar goede afstamming willen wij graag pups van haar om de bloedlijn weer voort te kunnen zetten.


Het gaat om het hele leven van de hond (pup -> volwassen hond), dus de hond mag zijn hele leven bij jullie wonen. Zij komt alleen bij ons op het moment dat zij een nestje krijgt.

Wij zoeken een huisje met mensen die het leuk vinden om een pup/hond in huis te hebben en de tijd en aandacht kunnen en willen geven die een pup/hond nodig heeft. 

Lijkt het je leuk om gastgezin te worden...en wil je graag nadere informatie ontvangen, vul dan onderstaand formulier in of neem telefonisch contact op voor verdere toelichting.

Choc. bruine reu als herplaatsing aangeboden.

GERESERVEERD.Wij zoeken op dit moment een fijn huisje voor een volwassen Chocolade bruine labrador  (gecastreerde) reu.

Hij is 7,5 jaar en in super goede gezondheid.

Het is een reu die bij ons als dekreu meerdere hele fijne nakomelingen heeft gegeven, hij is de vader van o.a. een aantal goedgekeurde hulphonden.

Hij is heel betrouwbaar, kan goed overweg met andere honden/katten, is erg enthousiast en speels.

We zoeken een huisje waar hij de aandacht krijgt die hij verdient.

Het liefst bij mensen met al ervaring met honden, voldoende ruimte en tijd.

Denken jullie hem een fijn huisje te kunnen bieden, dan ontvangen wij graag een mailtje met jullie motivatie, ervaring en woon-,werk- en leefsituatie.


Herplaatsing/ Gastgezin

Soms hebben wij labradors, (pups of volwassen) die door omstandigheden ter herplaatsing worden aangeboden. Of soms zoeken wij een gastgezin waar onze pup het eerste jaar kan opgroeien.

Als u hier interesse in heeft, ontvang ik graag een e mail met daarin, jullie woon/leefsituatie, ervaring en beschikbare tijd voor hond.

Labrador herplaatser